A keresés 24 találatot adott

Re: Kínál - Egyéb

Üdv! Az alábbi könyvektől válnék meg. Elsősorban a feltüntetett forintokra cserélném őket, de könyvek és Wh40k figurák is érdekelnek. Személyes átvétel Vác, Budapest esetén lehetséges, postázási költség a vevőt terheli. Mindegyik megkímélt állapotban, bár a lapok megsárgultak (kérésre küldök fotót)....

Re: Keres - Warhammer 40K

Eltelt egy hónap, de még mindig aktuális. Ne fogjátok vissza magatokat! :) Üdv! Megvételre keresek szinte bármilyen Astra Militarum bitz-et (elsősorban fegyverek, de bármilyen 'maradékot' szívesen fogadok). Járműre vagy gyalogsághoz valót egyaránt. Valamint elsősorban kereten, Tempestus Scion figurá...

Re: Kínál - Warhammer 40K

Üdv! Offico Prefectus Commissar figurám van eladó, de csere is érdekel. Kereten van, nem nyúltam még hozzá, mindkét fegyver (bolt pistol, plasma pistol) opcióval, Start Collecting: Astra Militarum dobozból való. Irányár 4000 forint. Csere (vagy beszámítva árban) lehet egyéb IG bitz vagy figura. Átvé...

Re: Keres - Warhammer 40K

Üdv! Megvételre keresek szinte bármilyen Astra Militarum bitz-et (elsősorban fegyverek, de bármilyen 'maradékot' szívesen fogadok). Járműre vagy gyalogsághoz valót egyaránt. Valamint elsősorban kereten Tempestus Scion figurákat (de ebben sem vagyok válogatós, összerakott, alapozott, festett, stb. cu...

Re: Imperial Guard

A militarum tempestus nem hogy a “battle forged” kitételt nem veszi el, hanem a “regimental doctrine”-hoz való hozzáférést sem veszi el az egyébként “tiszta” detachmenttől. A tiszta detachment meg ha jól tudom csak a regimental doctrine-hoz követelmény (persze a flotta, komiszár, stb. sem számít ki...

Re: Imperial Guard

Üdv! Ismét a kezdő kérdez. Ha regimenthez beteszek Tempestus osztago(ka)t (esetleg mellé HQ Tempestus Prime), akkor az bontja a Battle-Forged jelleget? Illetve a Tempestus stratagem rájuk használható, attól még, hogy "vegyes" regimentben vannak? Másik. A Laurels of Command és a Superial Tactical Tra...

Re: Beköszönő

Üdv!

Lelkes, bár erősen amatőrként azért regeltem, hogy okosodjak. :)
Leginkább a Wh40k wargame terén, de már sikerült pár apróságot boltolni a Piactér révén, és hasznos dolgokról olvastam más témáknál is.

Majdnem elfelejtettem:

Játszmákban és leárazásokban gazdag Új évet! :D

Re: 8. kiadás szabályai, FAQ & Rumors

1. Aki azonos REGIMENT kulcsszóval rendelkezik 2. lásd feljebb. Űrgárdistákra nem hat mivel nincs ez a keywordjük példa: nem. Köszönöm a választ! Ezt valamiért félévente megkérdezi egy IG játékos. :) Mások nevében nem tudok nyilatkozni, én elkezdtem törni a kis buksi fejemet egy stratégián, de így ...

Re: 8. kiadás szabályai, FAQ & Rumors

Üdv! "Voice of Command" kapcsán szeretnék pár kérdés feltenni. 1., Jól gondolom, hogy a tisztek nem csak a saját detachment-ben lévő egységeknek adhatnak utasítást? Pl.: Company Commander más infantry egységet is utasíthat, ha az más detachment-ben szerepel, de elég közel van hozzá (vox-caster eseté...

Re: Imperial Guard

Igen, lehetséges, de ez a nehézfegyver meg a két kezelője a 10 fős osztag része. Ha Heavy választás lenne, akkor csak 3 nehézfegyver és a 3x2 kezelő alkotná az osztagot. Köszönöm a választ! Magam is erre gondoltam, csak bizonytalan voltam. De akkor ezek szerint az Infantry tűzerejét meg lehet egy k...

Go to advanced search