Szerző: MAXXxxx
Megkesve, nemreg vettem meg ps4-re.
A tapasztalat elegge vegyes...
Negativok:
- Eloszor installalt 23gb-nyi cuccot, ami normalis, de rogton utana patch 27gb.... es mas jatekokkal ellentetben amig le nem jott + telepult a 27gb el sem indult.
- az egyjatekos kampany is online... Extra regisztraio es tarsai nelkul nem is lehet jatszani. Kerdes mi tortenik par nap mulva, amikor lejar a PS+ elofizetes (ha direktben sajat szerverre megy nem gond, kulonben nem lehet a kampanyt sem folytatni)
- Tv meret miatt en is ludas vagyok benne, de Igazabol a dolgok elegge aproak a modellek, szinte nem is fontos, hogy 40k-e vagy sem, alig latszanak a jatek kozben.
- par dolog elegge grindfest. Pl skillek/perkek elerese jopar ora lesz/lenne, trofeak meg rosszabbak.
- igazabol kb 3 nap alatt meguntam es mast vettem elo, hiaba 40k meg minden, nem koti le az embert igazan
pozitiv:
- kellemes diablo klon
- 40k es ellenfelekre zoomolva elegge jol megcsinaltak a modelleket, mondjuk elvileg kaptak a fejlesztok par doboznyi figurat GW-tol, hogy legyen referencia.
- egesz jol el lehet bohockodni az ujabb es ujabb fegyverekkel es kulonfele kuldetesekkel