Inquisitor - Martyr

#1
Hát kijött. Magyar fejlesztés, és a hibái ellenére a hangulatot száz százalékosan hozza. Tolja már innen valaki? Tapasztalatok, élmények, Cabalok?
For the Greater Good and the Greater Alkoholtartalom!

Re: Inquisitor - Martyr

#2
Sziasztok!

Valaki tudna tanácsot adni, hogy alacsony szinten (6) mivel lehet legyőzni tankot? Zöld színű küldetésnél is beadja, de én nem tudtam mit kezdeni vele. Előre is köszönöm ha valaki tud valami okosat.

Üdv: Jezy

Re: Inquisitor - Martyr

#3
Megkesve, nemreg vettem meg ps4-re.

A tapasztalat elegge vegyes...
Negativok:
- Eloszor installalt 23gb-nyi cuccot, ami normalis, de rogton utana patch 27gb.... es mas jatekokkal ellentetben amig le nem jott + telepult a 27gb el sem indult.
- az egyjatekos kampany is online... Extra regisztraio es tarsai nelkul nem is lehet jatszani. Kerdes mi tortenik par nap mulva, amikor lejar a PS+ elofizetes (ha direktben sajat szerverre megy nem gond, kulonben nem lehet a kampanyt sem folytatni)
- Tv meret miatt en is ludas vagyok benne, de Igazabol a dolgok elegge aproak a modellek, szinte nem is fontos, hogy 40k-e vagy sem, alig latszanak a jatek kozben.
- par dolog elegge grindfest. Pl skillek/perkek elerese jopar ora lesz/lenne, trofeak meg rosszabbak.
- igazabol kb 3 nap alatt meguntam es mast vettem elo, hiaba 40k meg minden, nem koti le az embert igazan

pozitiv:
- kellemes diablo klon
- 40k es ellenfelekre zoomolva elegge jol megcsinaltak a modelleket, mondjuk elvileg kaptak a fejlesztok par doboznyi figurat GW-tol, hogy legyen referencia.
- egesz jol el lehet bohockodni az ujabb es ujabb fegyverekkel es kulonfele kuldetesekkel
Festesek (kepek)

Seregek (lista)

Re: Inquisitor - Martyr

#5
sorry, de en biztos nem.
Egyreszt a non-stop online dologgal kiakasztott, de ami rosszabb: kampanyban amikor a Baneblade-et iranyitod 4-bol 4x fagyott ugyanott a kuldetes vegen, igy dobtam a sarokba a jatekot es azota nem vettem elo + nem is tervezem, hogy valaha is eloveszem.

Osszessegeben hiaba 40k, hiaba magyar csapat csinalta, tobb a negativ benne, mint a pozitiv.
Festesek (kepek)

Seregek (lista)
cron