Udv,
nem.
A kepen lathato alapozok utan lett hasznalva 1 sargas barna a sarga ala es 1 bordo a voros ala ecsettel.
Igazabol az erdekel, hogy jol lattam-e, hogy nem Vallejo-Heavy / GW-Base szinek voltak hasznalva.
Ha mar ugyis kozponti temaja volt a videoknak, hogy gyorsan kesz legyen a sereg, akkor erdemesebb ezekkel megcsinalni a szinek alapjat mint sima VGC szinekkel.
pl VGC PlagueBrown helyett VGC-HeavyOchre / GW-AverlandSunset (a PlagueBrown a 3-ik videoban mint AB-ben hasznalt szin van bemutatva, igy nem tudom, hogy a 2-ikban is ez volt-e hasznalva ecsettel)
+ harmadik videoban volt, hogy nem lehet gyorsan egesz jot csinalni. Ez igy nem igaz. Pl az itt lathato zombikban 10-15 perc munka van:
http://massivevoodoo.blogspot.com/2017/ ... te-06.html
Tudom Mo-i berekkel nem realis az utazasi koltseg + szalloda + oktatas kifizetese, de Jarhead tart speedpainting oktatast, ahol meg lehet tanulni a gyorsan fenti szintre festest.
Vagy ajanlott megnezni a miniature mentor-tol a Thomas David speedpaint videot (par ember mar masolta tolem + elofizetessel 1cent volt, igy Bp-en valakinek meg kell, hogy legyen). Az ottani modszerrel o kb 1 ora/figura a festes es nagyon jol neznek ki (mondjuk AB ajanlott a technikahoz),karakterek is max 3-5 ora.