Re: Games Day 2019

#5
Ez a legutolsó infó a szervezőtől. Az előzmények az egészt alján lévő FB csoportban olvashatók. Aki nem FB-ozik, azt nem kérdeztük, hogy elmondja itt is, hogy ő nem FB-ozik. Szóval:

Liszka Gergely
A Games Day a ti elmondásaitok alapján is minden évben egyre csak fejlődik. Azt, hogy az emberek egy részének ez nem szimpatikus azt sajnos nem értjük. Viszont azt értjük, hogy több rosszakarónk, panaszával (amiknek sokszor van alapja, sokszor pedig nincsen) befolyásolja a rendezvényre ellátogatni vágyók véleményét. Természetesen lehet véleményt mondani, sőtt szeretnénk is kérni ezt, hogy írjátok meg nekünk, mert ezekből folyamatosan tanulhatunk.

Viszont az a fajta flame amit generálnak ezek az emberek nem csak leépíti ezt a 20 éves rendezvényt, hanem a mi munkánkat is rombolja amit eddig a Games Day-be tettünk. Tudom itt mindjárt előbújnak a barlangjaikból a trollok és elkezdik a dolgukat, ahogy szokták (pont róluk beszéltem fentebb).

Sajnálatos, hogy nem láttuk ezt a bejegyzést korábban, hogy válaszoljunk rá. Bárkinek lenne kérdése a Games Day-el kapcsolatban a jövőben, az írjon a Games Day Budapest vagy a HammerTime Cafe oldalának vagy írjon emailt az info@hammertimecafe.hu-ra vagy hívjon fel minket a weboldalunkon megadott telefonszámon. Így tudunk nektek a leggyorsabban segíteni. Esetleg ha személyesen szeretné valaki feltenni a kérdéseit, akkor bármikor megteheti a HammerTime Cafe-ban helyben!

Mivel több problémába is ütköztünk a rendezéssel kapcsolatban, amely a helyszín és a honvédségben történő vezetőváltások miatt van, így nem tudunk többet megosztani még mindig, mint a szeptember 12-én kiírt hivatalos bejegyzésünket.

Aki esetleg nem olvasta annak idézném:

"Kedves Terepasztalos Stratégiai Társasjátékosok!

Mint sokan tudjátok a Games Day hamarosan megrendezésre kerül. Hamarosan jelentkezünk az időponttal és a helyszínnel kapcsolatban ami valószínű, hogy a Stefánia Palota lesz újra.

Türelmeteket és kitartásotokat köszönjük!"

Folytatván most sem kérnénk mást, mint a türelmeteket és a kitartásotokat! Dolgozunk az ügyön minden nap, hogy egyre jobb és jobb Games Day-t kapjatok, még akkor is ha van olyan aki úgy gondolja, hogy nekünk más a célunk.

Üdvözlettel, a HammerTime Cafe csapata!

További: https://www.facebook.com/groups/1660177960890175/
Terepasztal Lovagjainak Klubja
-
Közösség: https://www.facebook.com/groups/tlk.klub
Média: https://www.youtube.com/channel/UCk5HKP ... 2yT_zAZXlw
-
1117 Budapest, Bogdánfy út 8/C. hátsó bejárat, pinceklub.
Klubnap: minden csütörtök este

Re: Games Day 2019

#10
Ebben a mostani gondolatébresztő videóban összeszedtem 3+1 olyan kérdést és kifogást, melyek a leginkább foglalkoztattak benneteket a Games Day-jel kapcsolatban.

Terepasztal Lovagjainak Klubja
-
Közösség: https://www.facebook.com/groups/tlk.klub
Média: https://www.youtube.com/channel/UCk5HKP ... 2yT_zAZXlw
-
1117 Budapest, Bogdánfy út 8/C. hátsó bejárat, pinceklub.
Klubnap: minden csütörtök este
cron