[Rendezvény] BattaBattle

#1
Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt az immáron 6. alkalommal megrendezésre kerülő BattaBattle Rendezvényünkre, melyet Százhalombattán, a Duna mellett megtalálható Klub Sirály Csónakház Éttermében tartunk Október első hétvégéjén.

Ahogy eddig is, úgy ismét páros versenyre és jó társaságra lehet számítani a rendezvényen.
A rendezvény második napján, Szombaton (Október 6.), Warhammer 40,000 verseny kerül megrendezésre, ahol 3 csatában mérhetik össze képességeiket a nevező két fős csapatok.
A verseny részletei az alábbi Google doksiban megtekinthetőek:
https://docs.google.com/document/d/1khe ... sp=sharing
Warhammer 40K küldetések:
https://docs.google.com/document/d/1UuP ... sp=sharing

A helyszín kérésre szállást tud biztosítani, éttermében, ahol a csatározások zajlanak majd, étel és ital fogyasztás (helyben vásárolt) megoldott, a részletekről (szállásfoglalás kapcsán a szállás menüpontban) érdeklődni lehet az alábbi linken:
http://www.klubsiraly.hu/index.php

A Warhammer 40,000 versenyen az első helyezett csapat részesül nyereményben, a dobogósok, akik lecsúsztak a csúcsról, okleveles elismerést kapnak az élményeik mellé. :)

További információk folyamatosan érkeznek majd a rendezvény kapcsán.

Re: [Rendezvény] BattaBattle

#5
BecX:
Erre majd FeKKa tud neked válaszolni, mint fő szervező. Én csak a hírvivő vagyok.

horwy:
Az első linkelt dokumentumban találod a kérdésedre a választ a dokumentum végén lévő táblázatban. Tulajdonképpen a VP különbségen alapuló, a csapatok közti helyezéseket meghatározó pontok. Csak akkor jár ha mindkét csapat gyors, nem elég csak az egyiknek gyorsnak lennie. ;)

gery666:
Nincs korlátozás és megkötés ezen a téren (sem). Ha akarod alkothatja a párost egy káosz és egy imperial sereg vagy ha épp olyan kombinációban gondolkodtok a csapattársaddal akkor akár még tyranida + nekron páros is nyugodtan összefoghat a többiek ellen, bármilyen fura lenne is ez a világ hátterét tekintve.

Re: [Rendezvény] BattaBattle

#6
Wysiwyg: jól értem? Knighton van két fegyver a kezén, akkor mondhatom h ez mos lánckard és nem cannon.

Beta szabályok játszanak? Konkrétan első körös deepstrike csak saját zónába mehet.
Az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...

Re: [Rendezvény] BattaBattle

#7
auer írta:
2018. aug. 24. 18:48
Wysiwyg: jól értem? Knighton van két fegyver a kezén, akkor mondhatom h ez mos lánckard és nem cannon.
Amit megvettél neki annak rajta kell lennie a figurán (ez a WYSIWIG része a dolognak), ám ha annál több motyót is rámodelleztél az nem gond.
Azaz a knight esetében ha lánckarddal akarod hozni akkor annak rajta kell lennie a modellen, nem mondhatod rá egy ágyúra hogy az most lánckard, ahogy az ökölre sem. Ellenben senki nem gátol meg téged abban, hogy esetleg rámodellezz pluszban egy ágyút a lánckard/ágyú alá a figurádra (amolyan dreadnought CCW alá helyezett csúzli módon).
Másik példa, mondjuk egy normál gyalogos modellnél például adhatsz a figura kezébe pisztolyt, meg közelharci fegyvert és a hátára/derekára még ráaggathatsz egyéb fegyvereket amiket egyébként a kérdéses modell megvehetne. A versenyen nem fogunk azért szólni ha több motyót hurcol a figura mint amit amúgy megvettél neki, ellenben amit megvettél annak felismerhetően rajta kell lennie. Nem kell lefaragnod a figuráról az extra cuccokat csak, hogy a RAW szerinti WYSIWIG helyzet előálljon.
Beta szabályok játszanak? Konkrétan első körös deepstrike csak saját zónába mehet.
Igen játszanak. Erre szeretne utalni az "aktuális errata-k és chapter approved" kitétel a Rendszer résznél. A beta rules az errata szekcióba tartozik (A GW tette oda a saját kis javítás/kiegészítés gyűjteményében). Ha netán megjelenne a következő CA a verseny előtt (meglepne ha nem késne ez is), annak használatáról időben értesítjük a nevezőket.

Re: [Rendezvény] BattaBattle

#8
BecX írta:
2018. aug. 24. 16:13
Van lehetőség ezt az eseményt egy kissé elcsúsztatni? Okt. 6-án kerül megrendezésre a KMCS-s srácok által a Terepasztalos Találkozó és az ember így azt se tudja melyikre menjen...
Szia BecX
Restelem magam(unk)...nem a mi stilusunk más rendezvényére rászervezni de a sors fura fintora igy alakitotta a BB6ot már tavaly szeptemberben lefikszáltuk az étteremmel hogy mikor lenne szükség a rendezvény teremre és mivel sok a rendezvényük lehetetlen átpakolni az idei Jamboree-t😵😵...a saját lustaságunk meg ismét kellemetlen szitut szült kb már 3-4hete elkészültünk a küldikkel..csak csesztük kirakni hogy nesztek gyertek...remélem azért sikeres kis buli lesz igy is mindkét rendezvény és nem porszivozuk el az amugy is kevés játékos álományt egymástol😩

Szép napot
Fekka

Re: [Rendezvény] BattaBattle

#9
SaGa Jr írta:
2018. aug. 24. 19:54
...
Kösz a választ még pár apróság:
A tavak mint tereptárgyak mekkorák lesznek? Hordák miatt kérdem, ilyen 20-30as unitok beleférnek?
A jól gondolom a két seregnek egy warlordja van egy relicet kap. Minden további ilyet CP-ből oldunk meg ha lehetőség van rá.
A csaták közt a warlord személye és a relic cserélhető?
Az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...

Re: [Rendezvény] BattaBattle

#10
auer írta:
2018. aug. 25. 8:48
Kösz a választ még pár apróság:
A tavak mint tereptárgyak mekkorák lesznek? Hordák miatt kérdem, ilyen 20-30as unitok beleférnek?
Tavak változó méretűek lesznek, Minden asztalon azonos tófelület lesz. A legkisebb tó ha jól tudom 4"x6"-os méretűtől 6"x8"-as méretig terjedőek lesznek nagy számban. Nagyobb is előfordulhat (ha emlékezetem nem csal akkor van készítve egy vagy két 8x10-es is). Szóval a 20-as létszám esetén nem lesz gond még a kicsi tavaknál sem ha csak a kérdéses figurák nem 40-es base-re lettek téve. A 30-asok meg beleférnek majd a 6x8-as tavakba simán.
A jól gondolom a két seregnek egy warlordja van egy relicet kap. Minden további ilyet CP-ből oldunk meg ha lehetőség van rá.
Mindkét játékosnak lesz saját warlordja. Nem összesen 1 warlord van csupán. Játékosonként (azaz seregenként) van 1. Minden sereget saját vezér kommandíroz.
A csaták közt a warlord személye és a relic cserélhető?
Természetesen. A warlord kilétét és magát a relic-et a csata előtt döntöd el. Amíg informálod a dologról az ellenfeledet és nem csata közben történik a változtatás, addig semmi probléma.