Re: Inkvizitor.hu
#2Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a fordítással kapcsolatos dolgokat ne jelezze, tudok róla, hogy helyenként még sok az angol!
#4Roodie, akkor végül nem megvalósítható a régi fórum anonimizált/archivált-lezárt-olvasható változatának megtartása?
Privát üzenet funkció elérhetősége valami fórum ranghoz kötött? Vagy csak simán nincs még bekapcsolva?
Privát üzenet funkció elérhetősége valami fórum ranghoz kötött? Vagy csak simán nincs még bekapcsolva?
--------
BecX
BecX
#5Direktben nem, a csodálatos új adatvédelmi irányelvek és a régi fórummotor kombinációja ezt nem teszi lehetővé. Rajta vagyok az ügyön egyébként, valamit ki fogunk találni, mert rengeteg értékes anyag van ott, főleg a figurafestés, ragasztás, modellezés témákban, kár lenne veszni hagyni.
#6Miközben válaszoltál, szerkesztettem, de felmerült egy újabb kérdés:
--------
BecX
BecX
#7Három hozzászólás kell hozzá, most néztem meg (más is kérdezte Facebookon), ezt átállítom egyre

#8Kicsit szokatlan, de új szaga van. Mondjuk most már a másik irányba kell olvasni a hozzászólásokat 

Can I make a suggestion that doesn't involve violence, or is this the wrong crowd for that?
#9Amit át tudsz állítani, lásd jobb felső sarokban a képed, Felhasználói vezérlőpult, Fórum beállítások, és a vége felé "Hozzászólások rendezésének iránya:"