Ne haragudjatok, de a fentiek miatt kellett csinálnom egy hozzászólást mert szeretnék valakinek írni aki a piactéren hirdetett. Elnézést, ha ennek lett volna egy civilizáltabb módja
Re: Inkvizitor.hu
#62Azt szeretném megkérdezni, hogy privát üzenetben próbáltam felvenni a kapcsolatot egy hìrdetővel de a küldés után a levél a Kimenő mappában maradt, az Elküldött mappa üres. Ez normális ( és megkapta valójában az üzenetemet) vagy valamit rosszul csinálok?
#63relativ normalis.
Tegnapelott hasonlokepp jartam, de par ora utan megis elment az uzenet.
Tegnapelott hasonlokepp jartam, de par ora utan megis elment az uzenet.
#64Köszi a választ de nekem nem akar működni a dolog. Tegnap este 11 óta 3-szor próbáltam üzenetet küldeni ugyanannak a személynek. Pròbáltam úgy is hogy a fòrumban klikkeltem rá a hírdetésében és úgy is hogy csak úgy csináltam egy új üzenetet és kikerestem a nevét. Mindhárom levél ott csücsül a Kimenő mappában.
Pedig nagyon érdekelne az a high elf sereg

#65Megnéztem most az erre vonatkozó doksit; alapból a phbBB3 egy privát üzenet mappában maximum 100 üzenetet engedélyez. Ha valakinél betelik, akkor addig nem küldi el neki az üzeneteket, amíg nem takarít kicsit.
Megemeltem most 1000 üzenetre - elvileg nemsokára észleli a rendszer, és elküldni neki a nálad beragadtakat (nem tudom, pontosan mikor)
Megemeltem most 1000 üzenetre - elvileg nemsokára észleli a rendszer, és elküldni neki a nálad beragadtakat (nem tudom, pontosan mikor)

#66Szerintem nem arról van szó, hogy beragadt az üzenet, hanem arról, hogy a címzett azóta nem olvasta el. Mindegyik a kimenőben van amíg el nem olvassa a címzett...
--------
BecX
BecX
#67Szerintem a pár paraméter rossz helyre van beillesztve:
A hozzászólást 2018 alkalommal szerkesztették, utoljára koviubi 1-kor.
Az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
#69Ez beigazolodott, hogy valoban igy van? Tegnap delutan kuldtem egy uzenetet, es azota a Kimenoben csucsul.
#70Nekem úgy tűnik, hogy valóban így van. Jelenleg 2 üzenetem csücsül a kimenőben, mindkettőt ma küldtem.
--------
BecX
BecX