Maxx, ez a "verseny" mindenki előtt nyitott. Sehol se szerepel a kiírásban, hogy csak kezdőknek, vagy csak profiknak. Inkább azt erőltetjük a kommunikációban, hogy kezdőknek IS, mivel pont az amatőrök és kezdők azok, akik félnek egy "rendes" versenytől vagy szégyenlik magukat egy "nagy versenyen". Mint a Golden Gobbo (úgyis a haverok pontozzák egymást), vagy a CMON (úgyis a trollok lefikázzák a többieket), vagy a Spikey Bits (magyar ott úgyse nyer).
FB-on én se vagyok, egy közös accounttal szoktam írni, mivel a rendes nevem ugye nem Terepasztal Lovagja

A szavazás viszont ott zajlik, a nagyközönség részéről, így aki akar, beleszólhat vagy ítélhet (az ilyet szoktuk szeretni

) A képek feltöltését viszont megoldjuk.
Aki nyer, az boldogabban iszik egy sört, aki meg nem nyer, az megvonja a vállát. Ide a CSJ-be nem azért nevezünk, mert valamiféle elismerést akarunk (vagy aki ilyen, az hamar kikopik). Nincs olyan, hogy én vagyok a Mike McVay, vagy a Sam Lenz, és ha nem az enyém a legjobb csontváz, akkor szar az egész.
Rendszeresen vannak meghívott vendégek, akik vagy nagyon sokat festenek, vagy nagyon jól festenek, vagy ismertebb arcok. Név nélkül, csak meghívjuk őket, hogy na, mutass valamit. Ha akarod, versenyen kívül.
A 0. fordulóban nem volt ilyen.
Az 1. fordulóban én is festettem, de nem neveztem, nehogy azt mondja bárki, hogy saját magamnak csinálok egy versenyt

A 2. fordulóban az Exterminatus Hiradóból Farkas volt a meghívott vendég, de nem mondtuk, hogy na, ezt ő festette.
A 3. fordulóban a Vault 51-es Kincses Dóri a meghívott vendég, de az ő Harlequinje is el fog vegyülni a tömegben.
A 4. fordulóra még nem találtam ki, ki legyen a vendég. De előbb utóbb fel fogom keresni a nagyobb és ismertebb festőket (már akiről tudom, hogy hol lehet utolérni). Aztán vagy elfogadja, vagy nem.
Gyere, nevezz, vagy csak vegyél részt. Illetve te külföldön élsz, akkor küldj fotókat. Vagy fess ki egy osztagot, vagy egy command groupot, mittudomén.