"...Within that weak sack of meat and bone, uncared for by his god and wept for by none, beats a heart. A human heart, that carries with it the strength and courage of all mankind..."
...a lelkes amatőr annyira amatőr, hogy két részletben küldi.
Szóval.
"...Within that weak sack of meat and bone, uncared for by his god and wept for by none, beats a heart. A human heart, that carries with it the strength and courage of all mankind..."
Házi scratch built Killa Kan projekt első verziója a többiek egyenlőre csak fejben
"Heresy is a subjective term – only you who are in fear of the Iron Messiah's righteous gaze wish this work to cease. In His name, I shall see this is never so!" -Pater Machinae Dorylbus
Nálam éppen egy régóta félretett figura fejeződött be. Valamikor tavaly vagy azelőtt vettem bitzbörzén, és a torzója, valamitől elkocsonyásodott. Szóval jó alap volt a sculptolási, és festési kísérletezésekhez. Stellatus csatatestvér a Birodalmi Öklöktől. Még a talpra ragasztani, meg lakkozni kell.
Most fejeztem be egy TTQ bérfestést 50 db figurára. A főnököket külön kihívás volt festeni, de sokat tanultam általuk.
Bérfestést vállalok TTQ, high TTQ minőségben. Megtalálhatsz itt, írhatsz e-mailt (l.eiffel65@gmail.com) és megtalálhatsz a Facebookon is Dudás Veronika néven! :)