Re: Muti min dolgozol éppen!
#13Nemrég kezdtem el gyűjteni az első 40k seregem. Jelenleg a színséma teszteknél tartok. Ez egy próba figura még fényes lakkal. A kérdés hogy fekete vagy arany aquila? Lore szerint fekete kell hogy legyen de a jelenlegi sötétebb bordó színekkel az arany jobban mutat.
https://1drv.ms/u/s!AtDmMfn7pxBiifAcdK2_qJW5OKIeOA
https://1drv.ms/u/s!AtDmMfn7pxBiifAcdK2_qJW5OKIeOA
A hozzászólást 2018 alkalommal szerkesztették, utoljára Bene 1-kor.
#14Sajnos a kép nem jelenik meg.Bene írta: Nemrég kezdtem el gyűjteni az első 40k seregem. Jelenleg a színséma teszteknél tartok. Ez egy próba figura még fényes lakkal. A kérdés hogy fekete vagy arany aquila? Lore szerint fekete kell hogy legyen de a jelenlegi sötétebb bordó színekkel az arany jobban mutat.
A Te képed sem.stigson írta:
--------
BecX
BecX

#17mondjuk ezeken mar nem igen dolgozok (max lakkozas amit csinalni kellene), de:
Feher Ejhin de Vanth (Confrontation - Acheron)
2B (Nier Automata)
Immanid Kraken (Wrath of Kings - Hadross)
Nighthaunt osztag (Age of Sigmar)
Toshaka Rin Yukataban (Fate)
Irisviel von Einzbern (Fate)
akarhogy is nezem erosen visszaestem az elmult 2 evben mind mennyisegben, mind minosegben...
2B (Nier Automata)
akarhogy is nezem erosen visszaestem az elmult 2 evben mind mennyisegben, mind minosegben...
#18Error 401-et dob nekem bármelyik linkre kattintva.MAXXxxx írta: ↑2018. okt. 29. 20:08mondjuk ezeken mar nem igen dolgozok (max lakkozas amit csinalni kellene), de:
2B (Nier Automata)
--------
BecX
BecX
#19Pár abszolút friss modell, tegnap befejezve. A cél a festettség, nem GD. 

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from a big gun.
#20Noha nagyon nem vagyok meg azon a szinten, hogy mutogassam a dolgokat azert bedobok par kepet a szinsemarol amivel szoszolok (minden wip)