Re: Tutorials / oktató videók, könyvek
#11Szerintem minden minimum közepesen béna figurafestőnek szüksége van egy (több) 1-es, Series7-es, sima ecsetre. Lehet hátrakötött kézzel úszni, csak minek.
Oké, én értem, hogy nekem mint kezdőnek meg eleve balfasznak nem való, meg különbenis bérfestessek, az a nekemvaló, de a csapból is ez folyik meg minden festős jutúb videóból, hogy csak a WnN S7, mert csak az az etalon meg frissebblágyabbjobb, de ettől megindul az emberben a tenyérviszketés és csakmegnézné magának.
szallitanak, de postakoltseg passz mennyi.
ooo, pont, hogy nem ezt irta, hanem, hogy erdemes.Oké, én értem, hogy nekem mint kezdőnek meg eleve balfasznak nem való
Szallit, 15 euro (nemreg emeltek), 4 nap alatt itt van (egyszer pentekrol hetfore is megjott...), 100 euro felett 5%, 150 felett 10% kedvezmeny - szerintem az egyik legjobb webshop.MAXXxxx írta: ↑2018. aug. 15. 23:08
alternativa, amit en tudok: Battlefield-berlin.
https://shop.battlefield-berlin.de/kata ... sor-newton
Hogy Mo-ra szallitanak-e es ha igen mennyiert: passz, nem tudom.
Elnézést, ha nem szarkazmus volt, akkor viszont köszi, ha megerősítésnek szántad.
De, tök kezdőnek és balfasznak is való, csak én pl. az első tíz ecsetemet teljesen szétkúrtam. Ok, 13 évesen, szóval lehet ez nem annyira mérvadó. Ha ez belefér, akkor simán, vegyél. Illetve előbb ki kell próbálni a szart, hogy tudd értékelni a jót.BecX írta: ↑2018. aug. 15. 22:40Oké, én értem, hogy nekem mint kezdőnek meg eleve balfasznak nem való, meg különbenis bérfestessek, az a nekemvaló, de a csapból is ez folyik meg minden festős jutúb videóból, hogy csak a WnN S7, mert csak az az etalon meg frissebblágyabbjobb, de ettől megindul az emberben a tenyérviszketés és csakmegnézné magának.