Re: Dark Angel - The Unforgiven

#6
Az a baj a full DW sereggel, hogy támogatás nélkül életképtelen.
A LR drága, hogy sokat hozzál belőle.
Drenyáknál nincs elég lövés szám.
Motornál nincs elég S8+. (RW Knight drága, hogy támogató egység legyen. Akkor már inkább RW sereget hozzál)
Ha Greenwinget hozol, akkor meg már nem FULL DW... értelemszerűen.

De csak ha a játék a fontos, és nem a nyerésért mész, szereted a soook Termit az asztalon, akkor csapassad nyugodtan. :)
1850 pontból már izgalmas koncepciókat lehet összehozni.

Re: Dark Angel - The Unforgiven

#7
Koszonom, de egyszer mar szivtam full DW sereggel es ha meg mindig hasonlo az elmeny, akkor inkabb mast valasztok.

Akkor gondolkodtam el az elet etelmen, mikor anno az “uj” SM kodex alapjan egy 10 fos terminator osztag rohamozott be engem, amire nekem az elvileg spec terminator sereggel eselyem sem volt.

Re: Dark Angel - The Unforgiven

#8
Én csak ebben a kiadásban kezdtem el Deathwinggel játszani, de eddig kellemeset csalódtam bennük. Kb. 1500 pont a jelenlegi seregem, azt hiszem 10 meccset játszottam velük ezidáig, ezek nagy része pedig baráti versenyeken történt. A Deathwing valódi hátránya szerintem a Command Pointok hiánya. Színtiszta Deathwing seregként Vanguard, Spearhead és talán Supreme Command detachmenten kívül nem sok mindent fogsz hozni, ezek pedig sajnos csak egy-egy CP-t adnak. A Dark Angel stratagemek királyak lettek, úgy hogy az ember szívesen költ rájuk. Ebből kifolyólag amit mindenképp ajánlok, hogy a warlordod Brilliant Strategist traitet kapjon. Így legalább van esélyed visszakapni egy CP-t stratagemenként. Ahol tudsz, érdemes storm shieldet használni. A horda seregek így is, úgy is arra fognak utazni, hogy megfujtsanak a mentők mennyiségében, mindenki más pedig az erős, páncélátütő fegyverekben bízik majd - ezek ellen tökéletes a storm shield 3++ mentője. A pszí fázisban kapott mortal woundok ellen nyilván nem véd meg a pajzs, hozz egy-két librát hogy legyen esélyed elűzni a Smite-okat. Ha már pszí, nem tudom eléggé ajánlani a Deathwing Knightok és Righteous Repugnance kombót. A mindent újradobó osztag elég ütős közelharcban, főleg ha van 3 CP-d, hogy a Harci Fázis végén megint támadjanak.
Tesseria
Facebook: https://www.facebook.com/tesseriawargaming/
Instagram: https://www.instagram.com/tesseriagram/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UClaiPJ ... z8LkyiLcgQ

Re: Dark Angel - The Unforgiven

#9
próbáljátok ki a land speeder sereget.

Sammael, talonmaster, speederek CML+HB, estleg pár sima tornado. Meg annyi dark talon amennyi van. HA meg tudod oldani egy Dark Shroud az bónusz.
Barátotok mondjuk nem lesz a klubban. De ha megunod, hogy mindig elvernek elég jó önbizalom boost. Az első körben nem is mindig érdemes mozogni a speederkkel, csak állni a két hq bubijában és újradobálni a to hitet, meg a to wound 1es dobasokat és no cover save az ellennnek. Második körtől lehet repkedni velük.

Re: Dark Angel - The Unforgiven

#10
Sziasztok !

Olyan kérdésem lenne, hogy a primaris interceptorokat érdemes használni DA seregbe ? Van 3, de valahogy nagyon nem tudom ,mit kezdjek velük...
Nemrég kezdtem és jól jönne egy kis infó milyen irányba lenne érdemes terjeszteni/fejleszteni a seregem (Dark imperium, 5 sniper scout, 1 librarian, 1 landspeeder és +10 hellblaster) Ravenwing motorosokat még szeretnék , de nem tudom ,hogy mennyit lenne értelme beszerezni neten olvastam ezt azt, de némi okosság jól jönne :D
cron