Re: Dark eldar/ Drukhari

#7
A Forgeworld-ös járműveket próbálta már valaki 8.-ban? Megéri hozni őket? A Reaper a d6 lövésével papíron nagyon jól néz ki, akár csak a Tantalus a 12 8-as erejűvel.

A frakciókról mi a véleményetek? Alapvetően kabal irányú seregem van, idáig a fluff mellett a hatékonyság is jelen volt (mondom ezt egy 1000 pontos sörmeccs után, amit necron ellen megnyertem).

Re: Dark eldar/ Drukhari

#9
Nekem eleg nagy seregem van minden frakciobol. Tantalust erdemes hozni, foleg dark creed obsession-el, igy lovoldozheted a karaktereket barmikor barhonnan buntetlenul, vagy red grieffel, hogy mozogj 36"-et, lodd cafatokra a nepet aztan koss be cc-be 3-4 egyseget.
Covenbol a talosok rettenetesen jok. Annyira durvak, hogy a kovetkezo CA-ban olyan maflast kapnaka nerf-bat-el hogy a kecske is megdoglik amelyik a sirjukon legel.
A jatekosok nagy resze BH kabalt hasznal az Agents of Vect miatt. Emiatt megy is a vita, mert sok eszement OP-nak tartja a stratagemet. Ha elerik GW-nel, hogy ezt is nerfelje akkor szivnak majd csak igazan, mert a tobbi kabal obsession erosebb, mint a BH.

Re: Dark eldar/ Drukhari

#10
Megmondom őszintén, a talost megnéztem, de nem tűnik annyira durvának. Tény, nem rossz, de egy wolf drenyához (főleg egy venerable dreadnoght-hoz) képest gyengének tűnik (a wolf az elsődleges seregem, a delda a második). Az eddigi seregem venom-os, blasteres warriorok-ra, 3 dark lance-es ravager-ekre épült, a voidraven nagyon brutál, főleg egy wound-os modellek ellen (a 10 fős necron warrior osztagból 6-7 leesett egy bombázás után), főleg egy obsidian rose-os (+6" lőtáv MINDEN lőfegyvernek) kaballal kiegészítve. Ehhez képest a talos semmi extrát nem mutat fel (szerintem).
cron