[Rendezvény] Terepasztalos Találkozó

#1
Mint tudjátok már sokan, Füzesabonyban megrendezésre kerül az első terepasztalos találkozó, Október hatodikán!

A célja bemutatni a hobbit azok számára, akik még nem tudtak a létezéséről, valamint összehozni egy kötetlen nap erejéig azokat, akik ritkán találkoznak.

Számos programmal és érdekességgel készülünk!
Alearius Ecclesia
Kelet-Magyarországi Csapatverseny
Terepasztalos Találkozó

Re: [Rendezvény] Terepasztalos Találkozó

#2
Bár nincs még véglegesítve a bemutatózás, de már van pár játék, ami bemutatásra kerül!

Az biztos, hogy lesz:
Warhammer 40k
Kings of War
Afterlife
Alien versus Predator

Ám ez még nem a végleges lista!

Néhány programunk már fix kiírással is rendelkezik!!!!

Mad Mek Shop - Az ország (talán) első konverziós versenye!
Pamacs Puli Festőverseny
BitShoping - Hagyományosnak mondható füzesabonyi börze! Sokféle árus sokféle portékája!
Boltok
Keleti Festőverseny
Bemutatók - Warhammer 40k, Kings of War, Afterlife, AVP
További programok
Alearius Ecclesia
Kelet-Magyarországi Csapatverseny
Terepasztalos Találkozó

Re: [Rendezvény] Terepasztalos Találkozó

#3
Frissült a kis programcsomagunk!

Mad Mek Shop - Az ország (talán) első konverziós versenye!
Pamacs Puli Festőverseny
BitShoping - Hagyományosnak mondható füzesabonyi börze! Sokféle árus sokféle portékája!
Boltok
Keleti Festőverseny
Bemutatók - Warhammer 40k, Kings of War, Afterlife, AVP, Bloodbowl, Warmachine / Hordes
További programok

A hónapban az is kiderül, hogy mely boltok/árusok, milyen termékekkel lesznek jelen!
Alearius Ecclesia
Kelet-Magyarországi Csapatverseny
Terepasztalos Találkozó

Re: [Rendezvény] Terepasztalos Találkozó

#5
rég nem jelentkeztem írással, de most már egy teljesebb programmal állhatok elő nektek!

Szeretettel meghívunk mindenkit Október 6-án Füzesabonyba az első körben megrendezésre kerülő Terepasztalos Találkozóra!

Szeretnénk létrehozni egy olyan rendezvénysorozatot, mely egyrészt színesítheti a régió rendezvény kínálatát, másrészt megfelelő alkalmat biztosít a játékon kívüli összejövetelre is a közösségnek. Emellett szeretném népszerűsíteni a hobbit, eljuttatni azokhoz is, akik nem tudnak a létezéséről.

Miért Füzesabonyba csináljuk meg ezt elsőnek? Talán kisebb tanulópénzt és egyszerűbb kezdést jelent. Szeretnénk felmérni a rendezvényben rejlő lehetőségeket, és remélhetőleg a tapasztalatok alapján más városokban is csinálhatunk a későbbiekben hasonló eseményeket.
A programokban igyekszünk változatosságot vinni.

Lesznek bemutatók (BloodBowl, Kings of War, Afterlife, AlienVersusPredator, Warhammer 40k, Warmachine / Hordes, Age of Sigmar). Itt a rendezvény résztvevői nem csak megtekinthetik, de ki is próbálhatják a játékokat!

Lesz börze, BitShoping néven. Számos játékosnak van rengeteg felesleges alkatrésze, figurája, diorámája, és mindenféle felhalmozott dolog, melyek itt egyszerűen cserélhetnek gazdát és könnyen találhatnak olyat is a nézelődők, ami abban a pillanatban ad ihletet egy-egy projekthez.

A helyszín festés terén két kihívást is nyújt , az egyik Keleti festőverseny, melyen mindenki nevezheti legszebb, legigényesebb figuráit, járműveit és diorámáit, hogy megmérettesse munkáit az igazi profik között!

Emellett lesz Pamacs Puli Festőverseny, mely még nincs kihirdetve, de annyit elárulhatunk, hogy itt helyben, a rendezvény ideje alatt festett figurákkal lehet versenybe szállni majd!

Mindemellett, MadMek Shop néven futó konverziós versenyben is három kategóriában lehet nevezni. TTQ festés követelmény, de az elbírálást nem befolyásolja! Itt bármilyen olyan alkotással lehet nevezni, ami valami módon átalakított, módosított, szóval nem egy gyári figura/gép.

Jelen lesznek a hobbihoz kapcsolódó boltok is, csak hogy kettőt említsek példának okául: a szegedi Tesseria, a fehérvári Főnixcsarnok.

Várunk minden érdeklődőt!

Facebook
Alearius Ecclesia
Kelet-Magyarországi Csapatverseny
Terepasztalos Találkozó

Re: [Rendezvény] Terepasztalos Találkozó

#7
Hölgyek urak!

A füzesabonyi Terepasztalos Találkozó, mely Október 6-án kerül megrendezésre végre mondhatjuk, hogy teljes fényében pompázik.
Megszülettek a fontosabb kiírások!

Emellett már 80-nál jár a facebook esemény érdeklődőinek a száma, és sokan vannak, akik nem jelölték, de tudjuk, hogy ott lesznek, szóval nagyon jó kis banzájra számíthatunk!

De miért is érdemes eljönni hozzánk? Hisz ez csak egy Games Day koppintás.

Nos aki így gondolja, nem téved nagyot, valóban valami hasonlót szeretnénk csinálni, de úgy keletiesen, saját szánk íze szerint. És szeretnénk, ha ez nem egy egyszeri alkalom lenne, hanem a rendezvény bizony folytatódna!

Na de mire is számíthat a látogató? Még több látogatóra!

Emellett lesz Keleti Festőverseny, mely egy átlagosnak mondható festő verseny. Igazi művészi alkotások szállnak ringbe a legjobbja díjért. Nincs külön kezdő és haladó csoport, nem kívánunk vitákat, mindenki induljon egyenesen a profi ligában!

Bíráink nem mások, mint DASCO, ki már több festő videóval is ellátott titeket, valamint Zirrian, aki szintén profi festő, emellett bérfestést is vállal. Kibicnek, és mert három a magyar igazság, ott leszek én, mint hozzá nem értő, és okoskodó! :D

De nem lesz egyszerű dolgunk, ugyanis nem csak egy festő versennyel készülünk számotokra! A Pamacs Puli Festőverseny újjá éled és ismét próbára teheti mindenki tehetségét, gyorsaságát és tapasztalatát!

Limitált nevezési létszám mellett, helyben kell festeni és bizonyítani, ott a rendezvényen mindenki előtt, hogy bizony te vagy a legjobb festő a vidéken! Az itt készülő munkák menet közben megtekinthetőek, persze nem illik zavarni a versenyzőket!

Ez ám nem minden!

Nem csak a festési hajlamot szeretnénk díjazni, mert, ahogy vannak, akik festeni, mások konvertálni szeretnek! Ezért megrendezésre kerül az országban talán egyedülálló módon egy konverziós verseny, ez a Mad Mek Shop! A cél elnyerni a Warboss-ok kegyeit és kiemelkedni a többi közül!
Itt előre elkészített, TTQ szinten festett és talpazott konverziók versengenek.

Bíráink Csillagvadász a főnixcsarnokból, Mumb a Tesseriából és Gabe a füzesabonyi klubból!

Nos igen, szép figurák, egyedi figurák biztos, hogy lesznek, de, hogy le is kössünk titeket, sokan készülnek számotokra bemutatókkal is, így lesz lehetőség számos játékot kipróbálni!

Lesz itt Blood Bowl, Kings of War, Afterlife, Alien VS Predator, Warmachine, Warhammer40k és Age of Sigmar!

Persze ez eddig szép és jó, na de hó elején mindenki nehéz pénztárcával bír, ezen is szeretnénk segíteni!

A boltok (Főnixcsarnok, Tesseria, és egy stand történelmi figurákkal) mellett lesz börze is, BitShoping néven, ahol tényleg az ország több területéről érkeznek az árusok, hogy egymással és veletek is aktív cserekereskedelmet folytathassanak!

De azért szeretnénk, hogy az ellátásotok is teljes legyen, így a helyszínen büfé is fogja várni azokat, akik megéheznek, megszomjaznak, vagy elsörtelenednek!
Hogy ez a teljes paletta-e, vagy készülünk még mással is számotokra? Nos, ezt a helyszínen kell kiderítenetek!

Mindenesetre gyertek el, hisz azzal ti is hozzájárulhattok a hazai wargame élet színesedéséhez!

Favebook esemény

Köszönöm a figyelmet!
serrath
Alearius Ecclesia
Kelet-Magyarországi Csapatverseny
Terepasztalos Találkozó

Re: [Rendezvény] Terepasztalos Találkozó

#9
Mint korábban már volt róla szó, a most hétvégén Budapesten tartott kis konferenciánk második felvonását közös megegyezés alapján a Terepasztalos Találkozón fogjuk megtartani, ahol örülnénk, ha minden bolt is képviseltetné magát jelenlétével és véleményeivel.

Ezt úgy gondolom a rendezvény ideje alatt kell megtartanunk, bár lesznek olyanok, akik bemutatóznak, vagy bíráskodnak valamelyik versenyen, esetleg börzéznek/árulnak ez idő alatt, azonban mégis eközben kell megoldanunk, mert máskülönben a távolról érkezőknek nagyon de nagyon kései lenne a végzés időpontja.

Ami biztos, hogy téma lesz, tervben van egy országos 40k verseny, melynek helyszínt keresünk, ez folyamatban van, remélhetőleg már tényekkel és árakkal tudunk szolgálni a rendezvényen nektek, melyet megvitathatunk. Korábban ettől többet nem akarok elmondani.

Egy másik nagy téma a közösség közös pontja, mely jelenleg a facebook.
Viszont megkerestek a tegnapi nap egy alternatív lehetőséggel (tudom, megint egy új felület...), amit a fejlesztők hajlandóak az igényeink szerint is alakítani, jelen lesznek ők is ezen a megbeszélésen, és elmondják miről is van szó, mit tudnak nyújtani.
Egy biztos, ezzel a rendszerrel könnyebben megtalálhatnak minket potenciális játékos jelöltek (szerepjátékosok, társas játékosok), szóval véleményem szerint van benne ráció, de ezt majd közösen megvitatjuk.

További témákon még gondolkodok, és a fix résztvevőkkel is egyeztetek, emellett mindenki véleményét, kívánságát szívesen fogadom és figyelembe is vesszük. Hamarosan elkészül a TLK beszámolója is, mely talán több ötletet, véleményt generálhat azokban is, akik nem voltak jelen. Szóval várom mindenki gondolatait! Akár itt a bejegyzés alatt is!
Alearius Ecclesia
Kelet-Magyarországi Csapatverseny
Terepasztalos Találkozó
cron