Milyen figu érdekelne? Valami konkrét?
Re: Lord of The Rings
#32Mordor orkok vannak festetlenül, 300,-/db. Minimum 17 db-ot tessék belőlük venni.
Normálisabb kommunikáció érdekében írj az sgrulez(kac)gmail(poing)com-ra.
Re: Keres - Terepasztalos játékok, figurák
#33Udv!
X-wing miniatures-hoz keresek birodalmi TIE fighter-t es/vagy interceptort (First Order-es hajok nem erdekelnek). Max 2 darabot vennek tipusonkent. A jatek elso kiadasanak a kartyaival keresem oket. Kosz!
X-wing miniatures-hoz keresek birodalmi TIE fighter-t es/vagy interceptort (First Order-es hajok nem erdekelnek). Max 2 darabot vennek tipusonkent. A jatek elso kiadasanak a kartyaival keresem oket. Kosz!
#34Szia! Nekem volna eladó: a Soul Wars doboz stormcast fele. Alapozva vannak. Tervezem a többi Scast cuccom eladását is... A szabados.rudi@freemail.hu-ra írj ha érdekel.
Üdv,
Panzer
Üdv,
Panzer
Mort írta: ↑2018. júl. 18. 20:13Üdvözletem!
Keresek Age of Sigmarhoz a régi kezdődoboz (SE - Khorn) Stormcast eternal részét. Illetve ugyanitt keresek bármilyen Stormcast modellt, főleg palák érdekelnek, de bármit meghallgatok. Illetve tervezhető a jövőben az új start collecting megvásárlása is közösben. (egyértelműen az SE srácok kellenek majd abból is)
Tiszteletem.
#35Üdv,
WH Underworlds Nightvault doboz stormcast részét keresem, ha esetleg bárki megválna tőlük a kis mütyürkéikkel együtt, köszi!
WH Underworlds Nightvault doboz stormcast részét keresem, ha esetleg bárki megválna tőlük a kis mütyürkéikkel együtt, köszi!
#38Sziasztok!
Ennek a lófigurának keresem a jobb oldali felét.
Köszönöm
Gábor
Ennek a lófigurának keresem a jobb oldali felét.
Köszönöm
Gábor
#39Sziasztok
Keresek (lehetoleg festetlen) eredeti teutogen guard figurakat.
Koszonom
kgb
Keresek (lehetoleg festetlen) eredeti teutogen guard figurakat.
Koszonom
kgb
#40Sziasztok
Keresek (lehetoleg festetlen) eredeti
- teutogen guard
- kislev kossar
- kislev horse archer (akar lo nelkul)
- kislev winged lancer (akar lo nelkul)
figurakat.
Koszonom
kgb