Re: Kínál - Warhammer 40K
#161Elkelt.
A hozzászólást 2018 alkalommal szerkesztették, utoljára Macey 3-kor.
"No request for aid shall be denied!"
Eladó az alábbi Ultramarine sereg, szigorúan egyben.
1 chaplain: A hátizsákja jump packre cserélve.
1 command squad
2 tactical squad: A 20 marinból 1 nincs összerakva, de adok bitzeket, amikből összerakhatod azt az utolsót. Mindkét osztagban van 1 spec. fegyveres, és 1 rakétavetős. A spec fegyveresekhez jár plazmapuska/melta/lángszóró, azt ragasztasz a kezükbe blue tackkel, ami tetszik. 2 power fistes tartalék őrmester, és két tartalék rakétavetős is jár az osztagok mellé, ha valaki combat squadokra lebontva hozná őket. Az őrmesterek két bolterrel vannak felszerelve.
1 deva squad: 3 lascannon, 1 heavy bolter, őrmester bolterrel. Adom hozzá a két keretet, amin a plazmaágyúk, a multimelták, meg még néhány alkatrészük található.
1 assault squad: ketten plazmapisztollyal, ketten bolt pisztollyal. Az őrmesterükből végül taktikai gárdistát csináltam, de adok alkatrészeket, amiből összerakható egy assault őrmester, mindenféle felszereléssel.
1 Land Speeder: Assault cannonnal, és heavy bolterrel felszerelve. Adom hozzá a dobozból fennmaradt fegyvereket, pontosabban nehéz lángszórót, és multi meltát.
1 Predator: Mágnesezett oldalsó fegyverállványokkal, amikre heavy boltereket, és lascannonokat is rakhatsz. (Az oldal-lascannonok nincsenek festve)
2 Rhino: Adok bitzeket, amikkel az egyikből Razorbacket csinálhatsz.
Ár: 40000 Ft
Kép: https://i.imgur.com/IAC7P8c.jpg
(A képen van egy Drenya, meg egy parncsnok, de ezeket korábban már eladtam)
Pár szó a képen látható keretekről/bitzekről: Azokat tettem a képre, amiket fontosnak gondoltam, tehát amikből ki lehet rakni a még össze nem rakott figurákat, meg a deva osztag fel nem használt fegyvereit, stb. Ennél többet kap majd a kedves vevő, csak nem láttam értelmét, hogy az egész halmot elhelyezzem a képen.
A tételeket személyesen tudom átadni Budapesten.