alapvetoen nem rossz, foleg, ha TTQ-ra fest az ember. Ez amiatt van, hogy kisse suru igy konyebb eltomiteni vele kis reszleteket (GW figuranal emiatt nem aggodnek, KD/Malifaux/talan infinitynel mar eselyeseb).
Mondjuk ez a suruseg amiatt van, hogy sok benne a pigment, igy a feher sotet felszinen is kb 1 retegbol nagyon jo.
Amire figyelni kell, hogy gyorsan szarad, igy a szokasos 20-30cm helyett kb 15cm-rol erdemes fujni, hogy a festek ne szaradjn meg reszben meg a levegoben, ami rucskos felulethez vezet.
Ajanlott szin: ami a legkozelebb van a sereged szinehez (GK: fem, BA: mindket voros, UM: kek, Tomb Kings: csontszin, altalanos: fekete/feher/szurke, stb.)
Mondjuk ha biztosra akarsz menni, akkor meg mindig inkabb a corax-white a GW-tol aratol fuggetlenul.
Re: Általános Kérdések
#42Sziasztok, használt már valamelyikőtök airbrusholva Mr Hobby Metal Primert?
Mivel érdemes higítani, hogy ne legyen a minim tiszta pókháló?
Mivel érdemes higítani, hogy ne legyen a minim tiszta pókháló?
#43Üdv Mindenkinek.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Andrea gyártótól szeretnék figurát venni, és van- e valakinek ötlete beszerzésre?
Megmondom őszintén 5 éve nem foglalkoztam a hobbival, és már azt sem tudom milyen magyar bót van, ahonnét be lehetne szerezni, vagy külföldről webshoppolni.
Köszönöm a segítséget.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Andrea gyártótól szeretnék figurát venni, és van- e valakinek ötlete beszerzésre?
Megmondom őszintén 5 éve nem foglalkoztam a hobbival, és már azt sem tudom milyen magyar bót van, ahonnét be lehetne szerezni, vagy külföldről webshoppolni.
Köszönöm a segítséget.
#44Szvsz nincs rendes magyar bolt.sztyopa írta: ↑2019. máj. 22. 15:29Üdv Mindenkinek.
Köszönöm a segítséget.
En ar miatt elsosorban ebay-t kedvelem, de ha adott modell nincs / tul draga, akkor siman megerheti direktben az andrea miniatures-tol rendelni.
#45Szóval akkor regisztrálni, megrendelni. Köszönöm.MAXXxxx írta: ↑2019. máj. 22. 20:16Szvsz nincs rendes magyar bolt.sztyopa írta: ↑2019. máj. 22. 15:29Üdv Mindenkinek.
Köszönöm a segítséget.
En ar miatt elsosorban ebay-t kedvelem, de ha adott modell nincs / tul draga, akkor siman megerheti direktben az andrea miniatures-tol rendelni.
#46Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy olaj folyás efektet mivel lehet csinálni? Gépek hidraulikacsövei mellé, akarok ilyet, valami feketén csillogó trutmós cucc kénet
Köszi: Doki
Az lenne a kérdésem, hogy olaj folyás efektet mivel lehet csinálni? Gépek hidraulikacsövei mellé, akarok ilyet, valami feketén csillogó trutmós cucc kénet

Köszi: Doki
#473 legegyszerubb mod:
1. Agrax earthshade vagy nuln oil csillogos valtozatava odafested (ha nem a csillogos valtozat van, akkor a sima keverve fenyes lakkal is jo)
2. (feketes) barna olajfestekkel (van dyke brown) odafestesz egy foltot, ahova szeretned, majd a higitojaval lemosod, ami nem kell
3. celeszkoz: AK Interktive es MIG is arul direkt erre kitalalt wash/filter-t. (pl: https://www.migjimenez.com/en/10-streaking-effects )
#48Köszi a választ..... kicsit le vagyok maradva, nem tudtam, hogy a Nuln Oilnak már van csillogós változata (amikor az enyémet vettem még nem volt ilyen)
#49Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy mi a különbség a Vallejo Surface Prmer White (74600) és Mecha Color White Primer (70640) alapozók között?
Köszi előre is!
Meg tudja valaki mondani, hogy mi a különbség a Vallejo Surface Prmer White (74600) és Mecha Color White Primer (70640) alapozók között?
Köszi előre is!
#50leginkabb semmi.
Az 'uj' mecha sorozatba is kellett egy feher/alapozo szin.
Elvileg:
- Surface primer mattabb
- Mecha primer erosebb, karcbirobb, kimondottan muanyagra tervezve (kb semmit nem jelent, reklam bla-bla, Surface is teljesen jo muanyagra is, mecha is hasznalhato femen, fan, stb)
de elesben kb semmi kulonbseget nem erezni, igy teljesen mindegy, melyiket hasznalod.
Az 'uj' mecha sorozatba is kellett egy feher/alapozo szin.
Elvileg:
- Surface primer mattabb
- Mecha primer erosebb, karcbirobb, kimondottan muanyagra tervezve (kb semmit nem jelent, reklam bla-bla, Surface is teljesen jo muanyagra is, mecha is hasznalhato femen, fan, stb)
de elesben kb semmi kulonbseget nem erezni, igy teljesen mindegy, melyiket hasznalod.